Invitatie Atelier national- ENERGIE Barge: Strategia privind biomasa pentru regiunea Dunării

Source:
Fordaq
Views:
719
  • text size

Scrisoare de invitație - ENERGIE  Barge: Strategia privind biomasa pentru regiunea Dunării, al 3-a atelier național, 7 iunie 2018 în București, România

 

Dragă domnule sau doamnă,

În numele consorțiului de proiect ENERGY BARGE, aș dori să vă invit să participați la cel de-al treilea atelier național in 7 iunie 2018, la București, România.

Evenimentul se va desfășura la Hilton Garden Inn București vechi, str. Doamnei 12, București, 030055.

În cadrul acestui eveniment, vom prezenta proiectul unic ENERGY BARGE, cofinanțat de Programul transnațional al Dunării. Obiectivul său principal este de a exploata în mod durabil potențialul de energie verde sub formă de biomasă de-a lungul fluviului Dunărea, sporind astfel securitatea și eficiența energetică în țările dunărene. Proiectul sprijină dezvoltarea unor noi rețele energetice bazate pe o infrastructură adecvată de transport și distribuție.

Prezentările despre proiectul ENERGY BARGE vor fi completate prin prezentări principale ale lui Zoltan Nagy, vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei, Ilias Papageorgiadis, președintele Asociației Române a Biomazelor și Biogazului (ARBIO) și Catalin Tobescu, vicepreședinte al Nostra Silva . Mai mult, compania Clariant va prezenta o prezentare despre fabrica de etanol celulozic sunliquid®, care este in prezent in constructie in Romania.

O vizită la fața locului la compania HortiFruct S.R.L., o organizație de producători de fructe și legume, va încheia atelierul.

Echipa de proiect a ENERGY BARGE va fi foarte bucuroasă să vă urez bun venit în București. Participarea este gratuită. Vă rugăm să vă înregistrați până la 4 iunie 2018 prin e-mail catre  adrea: catalin.tobescu@fordaq.com.

Salutări calde,

Echipa de ENERGY BARGE

Post comment