Wood treatement equipment and boilers, Chimneys, ovens and burners,

 • Offer 17891423
 • Date2014-Nov-29
 • Valid until:

Product

Category: 
Chimneys, ovens and burners 
Model: 
2013 
Serial number: 
1 

Specifications

Date of manufacture: 
2012 
Quantity: 
10 
Comment: 
 Buna ziua!
     Tot mai putini suntem cei care indraznim sa construim un imobil, dar cu siguranta vom trece la reabilitarea termica a tuturor constructiilor. Reabilitarea termica a imobilelor are doua componente importante:

-    conservarea energiei prin izolarea inchiderilor perimetrale, acoperisului si spatiilor vitrate.

-    producerea energiei cu costuri mici, dar mai ales ecologic, deoarece in curand va fi foarte important cat poluam si va fi foarte costisitor sa poluam.

      Va felicit si va doresc mult succes!

Prin aplicarea tehnologiei de ardere ecoHORNET la tuburile radiante, s-a facut posibila incalzirea eficienta si eccologica a spatiilor inalte precum hale industriale, depozite, sali de sport, biserici, complexe expozitionale, service, garaje, hangare, etc. Prin incalzirea cu tuburi radiante, caldura se transmite direct obiectelor, persoanelor care se afla in perimetrul deservit de tuburile radiante, realizandu-se o incalzire directionata pe zonele de lucru, identica cu incalzirea produsa de razele solare, si nu a unui volum de aer imens. Unul din avantajele incalzirii cu tuburi radinate este ca efectul incalzirii apare la cateva minute dupa pornirea arzatorului, nefiind necesara functionarea sistemului atat timp cat nu se desfasoara activitati in spatiul respectiv. Caldura se distribuie uniform, fara curenti de aer si praf.  

      Public acest mesaj din dorinta de a va face cunoscute solutii noi de incalzire, dar mai ales tehnologii noi de producerea energiei termice; ieftine, ecologice, eficiente, cu ajutorul biomasei sub forma de peleti, combustibil, regenerabil, inepuizabil, sustenabil. Tehnologia de ardere „eco” pe care v-o propunem este « Brevetata in Romania»  si se aplica astazi la patru produse: Centrale termice 20-500 kw si in premiera mondiala la: Arzotoare cu tuburi radiante 20-75 kw (incalzirea spatiilor inalte), Arzatoare tip injector 20-750 kw (inlocuieste injectoarele cu gaz, motorina, ulei, pacura,CLU, GPL, etc) si generatoare mobile de aer cald 20-750 kw. 

       Noutatea tehnologiei de ardere consta in, producerea de energie termica cu eficienta superioara combustibililor solizi, lichizi sau gazosi , cu emisii poluante mult mai mici decat cele preconizate pentru anul 2050, combustibilul utilizat fiind biomasa: gunoaie, resturi, reziduuri si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, agrozootehnice, selectie de deseuri menajere, plante energetice, tocatura lemnoasa, în special a lemnului degradat si uscat din padurile si terenurile necultivate, chiar si pe cele cu un continut mare de siliciu, rumegus de lemn sau in amestec etc., compactata si granulata sub forma de peleti, granule curate, fara miros, nontoxice, nealterabile, din care se obtine cea mai ieftina si curata gigacalorie. 
      Prin performantele exceptionale obtinute in urma omologarii acestei tehnologii de ardere a biomasei si a produselor noastre, Romania poate pune in practica programul de independenta energetica, avand la dispozitie o cantitate uriasa de combustibil, cifrata la peste 100 miloane tone/an. Cu tehnologia noastra se produce energie termica nepoluanta, imbunatatind imediat calitatea solului, apei si aerului. 

RANDAMENTE ALE SISTEMELOR: 
- proprii    ………………...... 94-97%, 
- cazane lemn-gazeificare .....55-75%, 
- centrale gaz ………………… 83-85%, 
- gaz in condensare ……….....90-93%, 
- centrale peleti ……………… 80-87%, 

EMISII PARTICULE: 
- proprii ……………… sub 7,4 mg/Nmc 
- Romania ……………… 150 mg/Nmc

EMISII COMPUSI ORGANICI VOLATILI: 
- proprii ……………… sub 10 mg/Nmc
- Romania ……………… 100 mg/Nmc

EMISII MONOXID DE CARBON: 
- proprii ……………… sub 250 mg/mc
- Romania ……………… 2500 mg/mc 

RANDAMENTUL ARDERII 
- proprii ………aproape 100%, 

    Costul unei gigacalorii obtinuta cu tehnologia noastra este cuprinsa intre 60-120 lei. 
- de 1-4 ori mai mic decat cel optinut cu GAZ NATURAL (PRETURI LA ZI) 
- de 3-10 ori mai mic decat cel obtinut de sistemele centralizate, CET-uri; 
- de 2-8 ori mai mic decat cel obtinut cu PROPAN, GPL si CLU; 
- de 4-15 ori mai mic decat cel obtinut cu curent ELECTRIC si MOTORINA. 
    
     Producem cea mai ieftina si curata gigacalorie si putem inlocui in totalitate combustibilii fosili, scumpi si poluanti, prin montarea de sisteme noi sau inlocuirea injectoarelor existente cu functionare pe motorina, gaz, ului, pacura, CLU, GPL, etc., atribuind utilizatorului un rol important in diminuarea poluarii, in mentinerea vietii pe planeta, acordand o sansa generatiilor viitoare. 

    Deasemenea, punem la dispozitia clientilor, proiecte de incalzire personalizate, eficiente, economice si inteligente. Analizam fiecare constructie in ceea ce priveste: modul de utilizare, gradul de izolare, propunem solutii adecvate de incalzire: sectoriala (doar zone utilizate), pe orizontala (inregistrarea consumului pe apartamente, etaje), prin radiatie cu unde negre (spatii inalte, hale, sali de sport, biserici), cu calorifere, in pardoseala (hale de productie, de cresterea puilor, purceilor, sevice-uri), cu tevi cu aripioare (suprafetele vitrate mari), cu aer cald, etc. atat pentru sectorul civil cat si industrial. Un rol foarte important in obtinerea de performante maxime ale sistemelelor de incalzire il au transportul, distributia dar si viteza agentului termic. Noi va oferim solutii pentru toate acestea, pentru a beneficia de sisteme de incalzire si preparare de apa calda de consum cu cele mai bune performante, ieftine si ecologice.

    Beneficiarii tehnologiei noastre suntem toti, fiecare dintre noi producem cel putin o tona de deseuri pe an, iar pentru incalzire si apa calda, consumam aproximativ 800 kg (2.8 Gcal.) /an. Cel ce produce mai mult este un om bogat, are resurse de energie pentru: o sera, o crescatorie de pasari, de purcei, un spatiu de lucru, atelier, garaj, sau prin vanzarea acestei energii.

 
Cu consideratie, multumesc pentru atentia acordata.

Inventator, ***** *****
 

Price & Conditions

Price:
Incoterm: EXW - ex-works (seller's), goods are at seller's place
Region: Bucuresti
Country: Romania
Availability: Available on order in more than 30 days

Preferred markets

Sells to: Worldwide

Seller

Restricted information
Send a message

Contact

 • Mr. Restricted information

 • (Owner)

 • Phone: Restricted information
 • www.Restricted information
 • Languages spoken: Românã